Filial for undervisningsforslag

Det er en god del undervisningsforslag i banken. For å gjøre det lettere for deg å finne det du vil ha kan du krysse av ulike kriterier for hva du leter etter. Du kan velge fag, aldersgruppe, plattform og noen spesialsøk.

Hvis du krysser av for flere kriterier får du opp svar som passer alle kriteriene du har valgt. Så hvis du krysser av KRLE og 5.-7. trinn vil du få spill som hører til KRLE og 5.-7. trinn – ikke KRLE eller 5.-7. trinn.

Det er også lagt inn noen «spesialkriterier» til slutt.

  • «Creative Commons» er undervisningsforslag som er fritt tilgjengelig under lisensen Creative Commons BY-NC-SA, selv om du ikke har bruker i Spillpedagogbanken.no – og som du kan dele med hvem du vil.
  • «DRM-frie spill» er DRM-frie spill som kan installeres på og spilles fra en minnepinne, og hvis du liker den ideen så er det greit å vite hvilke spill det gjelder.
  • «Gratis spill» er spill som er gratis eller hvor du kan laste ned en demo-utgave (ikke nødvendigvis et gratis undervisningsforslag ;-).
  • «Helklassespilling» er spill som egner seg godt til å spille på storskjerm i klasserommet sammen med hele klassen. Det er et godt utgangspunkt for å komme i gang med dataspill i klasserommet, siden du ikke trenger så mye utstyr for å starte opp det spennende arbeidet.