Steam og kredittkort

Sitat

Heisann!

Hvordan løser folk dette med kjøp av spill på skolen. Hvis man skal kjøpe spill til mange steam-kontoer med samme kort (f.eks. et spillrom) så slår scam-beskyttelsen inn og man får ikke handlet. Alle erfaringer og tips mottas med takk. 🙂

Odin has reacted to this post.
Odin
Sitat

Hei!

Det er en rekke ulike måter å kjøpe spill til skolen på. Utfordringen er, som du har merket, at alle løsninger er laget for private konsumenter og ikke organisasjoner. Scam-beskyttelsen på kredittkort kan slå ut i noen ulike tilfeller. Jeg har brukt samme kort på flere kontoer uten at det har laget noe krøll, men der kan nok ulike banker ha ulike grenseverdier.

En enkel løsning på dette er å heller koble kredittkort til en PayPal-konto og så registrerer du Steam-kontoene på samme PayPal-konto. Det har jeg gjort med Nintendo (og Steam) og det har ikke vært et eneste hikk ift transaksjoner på kortet via PayPal.

Et annet alternativ er å kjøpe gavekort til Steam. Har ikke prøvd det i praksis på "live" spillrom, så jeg kan ikke gå god for alle detaljer om hvordan det fungerer i praksis (f.eks. om elevene kan kjøpe spill for pengene på Steam-kontoen uten å måtte legge inn passord o.l.). Men det er verdt å sjekke ut som løsning på kredittkort-utfordringen om PayPal ikke er en god løsning.

Eller du kan vurdere om minnepinne-løsningen fungerer for det dere holder på med (og da kjøper du spill fra GOG og HumbleBundle).

Sitat

Tusen takk for svar og gode forslag til løsninger!