Det er på tide med Pride…

…også når vi snakker om dataspill i undervisning! Det finnes en rekke gode dataspill som er Pride verdig – og hvor flere også passer godt til bruk i undervisning. Nå har de fleste lærere og elever sommerferie, men likevel – her er Spillpedagogbankens bidrag med en håndfull aktuelle spill med et LHBT-perspektiv og som enkelt kan brukes i undervisning på forskjellig vis.

«Spillpedagogikk» og praksisboksene

Pjuh… du verden så mange undervisningsopplegg vi egentlig lenket til i boken «Spillpedagogikk»! Nå har jeg lagt over alle de spillene som manglet på Spillpedagogbanken – og jeg har flikket på dem, slik at de følger samme mal for hvordan forslagene blir satt opp. Alle undervisningsforslagene som vi lenker til fra boken er selvfølgelig ikke bak noen betalingsmur.

«Spillpedagogikk» kommer i nytt opplag!

Juhu! Boken vår – «Spillpedagogikk» – har tydeligvis solgt så godt at forlaget vil trykke opp et nytt opplag over nyttår – og det er vi ordentlig stolte av! I den forbindelse retter vi litt opp i teksten her og der – og vi er blitt enige om at når vi i praksisboksene våre peker til undervisningsopplegg for spillene vi snakker om, så skal vi nå peke til Spillpedagogbanken. Og da må jeg få oppdatert banken med de spillene som mangler – og de blir selvfølgelig åpent tilgjengelige for alle.